VALIKKO

Talven aiheuttamista olosuhteista johtuen… – Because of winter

on pakko miettiä mitä tekee tässä yhteydessä leffablogille. Murtunut nilkkani kieltäytyy yhteistyöstä sujuvan liikkumisen suhteen (ja se kepeillä liikkumisen jalo taito ei nyt vielä ole siinä kunnossa, että tuolla ulkona suhaisi jääpiikkien kanssa kovinkaan sulavasti). Kunhan onnistuisi edes suhaamaan täällä kotosalla neljän seinän sisällä.

Leffablogini idaalinen tavoite on ollut kertoa uusimmista elokuvissa pyörivistä elokuvista. Ja nyt sinne paikan päälle elokuvateatteriin pääseminen on osoittautunut hieman tavallista haastellisemmaksi. Onko edessä siis kuusi viikkoa elämää ilman elokuvaa, pelkkää elämää elokuviin liittyvistä seikoista, eturivissä istumista leffateatterissa ainakin kolmen perättäisen elokuvan ajan pienessä kipulääkepöpperössä vai rupeanko sekoittamaan pakkaa kirjoittamalla DVD-elokuvista (ja ennen kaikkea mökkihöperyyden hankkimista, kun neljän seinän sisältä ei juurikaan pääse poistumaan). Pohdintaa, särkylääkkeitä, pohdintaa, särkylääkkeitä, pohdintaa..  Paras katsoa totuutta silmiin ja aloittaa vaikka elokuvafestivaalien esittelyllä, yhä niitä BAFTA:n tuloksia odottelelessa. Googlettaessa niitä löytyy useita miljoonia netistä, mutta tarkoitus ei ihan niitä kaikkia ole tässä käydä läpi. Vaan keskittyä niihin, mitä itse jaksan seurata enemmän tai vähemmän mielenkiinnolla.

Toivottavasti ensi viikolle sijoittuva uusi lääkärinkäynti tuo armoa hieman liikkumiseen, sillä muuten pystyy vain liikuttumaan Finnkinon uusimman elokuvalistan edessä. Sitä odotellessa, esittelen teille suosikkifestifaalejani. Olkaat hyvä. Tiedä sitä, vaikka joskus törmäisimme jossakin niistä.

Osastot: Elokuvia ja elämää
Kommentit

Vastaa