VALIKKO

Killers – Tappajat

Killers on amerikkalainen toimintakomedia (kuulostaa ihan Knight & Day alulta), jonka pääosissa tällä kertaa huseeraavat Katherine Heigl (Jen Kornfieldin roolissa) ja Ashton Kutchen (Spencer Aimesin roolissa). Elokuvassa kaksi vastakohtaa, siis perinteisten sukupuoliroolien edustamisen kannalta, kohtaavat toisensa järjestelmällisyyttä kannattavassa Jen:ssa ja palkkamurhaajan takista eroon pyrkivässä Spencer:ssä.

http://www.youtube.com/watch?v=ND69q158IZI

Itse olen fanittanut Mrs. Heigliä elokuvasta Paksuna (2007) lähtien. Vuoden 2008 komedia 27 Dresses vaan lisäsi sitoutumista, eikä viime vuoden 2009 leffa The Ugly Truth ainakaan tehnyt pahaa tälle fanitukselle. Vaikka ihmiset vaikuttavat olevankin useaa mieltä kyseisten elokuvien tasosta, niin mielestäni ne ovat tarjonneet Mrs.Heiglille mahdollisuus päästä harjoittamaan hyvää komedian tyyliään – mikä ei myöskään petä tässä elokuvassa. Hän osaa ottaa yleisönsä, tuoda niin fyysistä kuin verbaalista komiikkaa valkokankaalle ja näytellä uskottavasti siinä ohella. Killers-elokuvan tyyliin sopivat myös ne muutamat ylilyönnit mitä elokuvassa tapahtuu.

Vastaavasti Mr.Kutcher on jäänyt mielestäni hieman varjoon ja hänen osakseen ovat kaatuneet komeiden miesten esittämisen tehtävät (ei niin, että siinä olisi mitään vikaa, mutta samaa formaattia tarjotaan taas tässäkin rainassa). Mutta tarkastellessa hänen viime vuosiensa tuotosta, palautetta on annettava aktiivisesta osallistumisesta ja yrittämisestä. Itse parhaiten mieleeni on jäänyt vuoden 2009 rooli elokuvassa What Happens in Vegas.. ja tältä vuodelta rooli Valentine’s Day-elokuvissa. Sorry nyt vaan Ashton, mutta komeilla raameilla ei vielä luoda hyvää komediaa. Ja ne raamit yksistään eivät riitä roolin näyttelemisen pohjaksi, ellei kyseessä ole mallinuken esittäminen.

Maisemia kyllä taas on sitten kuitenkin suotuwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
taidon kustannuksella vähän joka suuntaan. Kuten kirjoitin, Mr. Kutcherin vatsalihaksissa ei ole mitään vikaa ja niitä, samoin kuin Nizzan maisemia on ihan kiva katsella. Kauniita ihmisiä, kauniita maisemia (pitää siis itse viettää aika paljon aikaa vielä siellä kuntosalilla samaan pääsemiseksi). Samoin voi pohtia tässä kohtaa onkohan Jaguar ja Volvo millaisilla summilla sponsoroineet filmiä – todennäköisesti jollakin. Onhan se Volvo kuitenkin niin turvallinen auto, että sillä voi ajaa vaikka aitojen läpi ja niitä kasaan. Mutta ennen kaikkea niitä maisemia.. olkaa hyvä.... 🙂 🙂 .
Overallwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Kokonaisarvosana.

http://www.youtube.com/watch?v=h73pzUuNOPk

Mukiinmenevä rainawww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Killers ei sinänsä tarjoa mitään uutta auringon alla. Se on tyypillinen kesähömppäelokuva, jossa juoni pysyy kasassa ilman suurempia leviämisen yritelmiä ja näyttelijäsuoritusta seuraa ihan mielellään, mutta mitään pintaa syvempää tuskin kannattaa odottaa. Lähtiessä kuitenkin ajatuksesta, että elokuviin mennään viihtymään, niin siinä tapauksessa Killers toimii vallan mainiosti. Purkki poppareita ja limu kainaloon, niin aika kuluu vielä rattoisammin.
Overallwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.comwww.dyerware.com
Kokonaisarvosana.
Osastot: Kevyttä katseltavaa, Komedia, Leffat
Henkilöt: ,
Kommentit

Vastaa