VALIKKO

Hyvää syntymäpäivää Outin leffaopas!

(http://www.wallpick.com/cute-background-of-happy-birthday.html)

Hyvää syntymäpäivää Outin leffaoppaalle.  Jälleen kerran takana on vuosi jännittäviä, surullisia ja riemukkaita elokuvakokemuksia. Sekä tietenkin myös niitä, joiden aikana on ehtinyt nukkua hyvin, lähetellä tekstiviestejä ja miettiä, että mitä ihmettä oikein tekee vielä elokuvasalissa, kun leffalla ei ole sitten niin mitään tarjottavaa. Sinnikkäästi sitä on kuitenkin yritetty sivistää /taiteellistaa itseään niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin elokuvien parissa. Eri asia onkin sitten se, että onko tuonne pääkoppaan jäänyt yhtään mitään, vai olenko edelleen yhtä taiteeton tapaus kuin aina ennenkin. Onneksi tätä elokuvallisen mielen muokkaamista voi vielä jatkaa ihan rauhassa, sillä elokuvia (ihanaaa) on vielä tulossa roppakaupalla lisää elokuvateattereihin 🙂 🙂

Leffablogin syntymäpäivän kunniaksi haluan jakaa kanssanne kaksi Pohjalaisessa ollutta sarjakuvaa. Ne kuvaavat hyvin elokuvissa kävijän tuntoja ja osoittavat samalla, miten eri lailla me kaikki suhtaudumme valkokankaalta alas valuvaan esitysmuotoon. Sarjakuvat olivat joskus vuonna nappi jan nakki Pohjalaisessa, mutta ikävä kyllä en enää muista julkaisuvuotta. Niiden sanoma ei ole kuitenkaan ehtinyt tässä vanhentua, onneksi…..

Vuokrasopimus434Ja sitten tietenkin kaikkien rakastama Viivi ja Wagner… (tästä meikäläinen kyllä melkein tunnistaa itsensä välillä Wagnerin ajattelumallista… onkohan sitä tullut liikaa katsottua elokuvia, tuskin sentään….).

Vuokrasopimus433

Tähän on jälleen hyvä lopetella taas yksi leffaoppaan vuosi, aloitella uutta leffavuotta sekä kiittää kaikesta tuesta rakasta veljeäni Mr. T:tä, jota ilman olisin repinyt leffalippujen lisäksi hiuksia päästäni. Kiitos, olet korvaamaton apu Outin leffaoppaan ylläpidossa. Haluan myös kiittää kaikkia teitä siellä bittiavaruudessa. Jatketaan yhdessä elokuvakokemusten hankkimista, niitä ei voi olla kai olla koskaan liikaa. Ja niitä uusia leffoja odotellessa voitte nauttia tästä Tähtien Sodan innoittamasta hyvän syntymäpäivän toivotuksesta.

Osastot: Elokuvia ja elämää
Kommentit

Vastaa