VALIKKO

Hyvää syntymäpäivää Outin leffaopas

Kuvahaun tulos haulle happy birthday movie

Yksi vuosi on tullut jälleen kerran lisää enemmän tai vähemmän mielenkiintoisia elokuvia. Kiitos tästä kaikille maahantuojille, omille yrityksille joko sivistää itseään, katsella maisemia tai sitten vaan rehellisesti heittää aivot narikkaan leffakokemusten myötä. Joka tapauksessa sitä olisi ollut vaikea uskoa, jos vuosia sitten olisi sanottu, että näinkin kauan tätä blogia täällä bittiavaruudessa raapustelee.

Kiitos tästä kuuluu maahantuojien lisäksi jälleen kerran rakkaalle pikkuveljelleni Mr. T:lle, joka tätä blogia jaksaa ylläpitää teknisesti. Suurimmilla ongelmilta on kuluneen vuoden aikana vältytty ja toivotaan samaa myös tulevalle. Kiitos kuuluu luonnollisesti myös teille rakkaat lukijani. Tiedän teitä siellä olevan ainakin kaksi, vaikka blogissani ei olekaan kävijämäärälaskijaa näkyvillä (ihan vain oman mielenrauhani vuoksi). Näin osaan nauttia tämän tekemisestä kävijämäärästä murehtimatta. Kiitoksen ansaitsevat myös neidit 6- ja 8-vee, joiden kanssa on edelleen ilo mennä elokuviin. Välillä ei tiedä, nauttiiko sitä enemmän heidän mukaansa eläytymisen katselemisesta vai elokuvasta itsestään. Mutta olipa niin tai näin, niin tämä täti haluaa opettaa myös heitä käymään elokuvissa.

Katsottuja elokuvia on tässä vaiheessa aika lailla tuhat, wow. Siinäpä tietää missä sitä aikaansa on kuluttanut ja elokuvien sisältöä pohtinut. Myös elokuvia ja elämää otsikko on saanut osuutensa. Toivottavasti kumpainenkin näistä lisääntyyt tasaiseen tahtiin myös tulevan vuoden aikana. Luvassa ainakin pitäisi olla mielenkiintoisia leffakokemuksia ja -ajatuksia. Sekä ainakin täällä päässä pohdintaa myös siitä, että pitäisikö luokituksiin lisätä ”traileri nähty – meni suoraan DVD:lle” osuus. Oikeasti välillä sitä meinaan harmittaa aika vietävästi, kun katselet hyvää traileria leffateattereissa ja kyseinen raina päätyy kuitenkin suoraan DVD-levitykseen. Kanssani tiettyä elokuvaa odotteleva Ms. E. tietää mistä puhun. Tämä siitäkin huolimatta, että edelleen liputan jaettujen leffakokemusten kautta.

Näissä merkeissä kiitän ja kuittaan sekä niia niksautan. Toivottelen teille kaikille hyvää leffavuotta, mielenkiintoisia kokemuksia valkokankaan valloittajien parissa. Leffajonossa ja -salissa tavataan.

Osastot: Elokuvia ja elämää
Kommentit

Vastaa