VALIKKO

Hyvää syntymäpäivää leffablogille

Se on jälleen kerran vuosi ihania ja mielenkiintoisia elokuvia takana Outin leffaoppaassa ja toivottavasti samanlainen vuosi edessäkin.  Edelleen jaksan ihmetellä sitä, miten paljon a) pidän elokuvista, b) käyn elokuvissa ja c) en ole vieläkään saanut kanta-asiakas bonus-plussa-pimps-pisteitä Finnkinolta. En anna tämän kuitenkaan masentaa itseäni, vaan pikemmin nautin päätän nauttia edelleen elokuvien voimasta. Ihastuttavaa asiassahan on kuitenkin se, että paikallisten elokuvateattereiden henkilökunta alkaa tuntemaan naamatauluni siinä määrin, että aina ei tarvitse edes suuta avata, vaan lippua varataan melkein jo leffateatteriin sisään astuessa. Joskus pitäisi yllättää heidät ja käydä ostamassa vaikka vain karkkia / teetä leffalipun ostamisen sijaan.

Joskus suuren syvällisyyden hetkellä pohdin sitä, että pitäisikö tässä alkaa lukemaan jotain elokuva-alan tietämystä, mutta samaan hengenvetoon yleensä tajuan sen, että ei kannata. Jotenkin kai ajattelen sitä, että elokuvien katsomisesta menee into, jos niitä alkaa liikaa analysoida. Niinpä se jää nyt pois. Ja sen sijaan keskityn edelleen nauttimaan elokuvista -joiden viihdyttävyystaso vaihtelee laidasta toiseen.

Tässä nyt siis ollaan, viisi vuotta leffabloggausta takana. Kiittelen perinteiseen tapaan rakasta veljeäni, joka tätä blogia ylläpitää. Vaikka meillä on ollut oman murphyn-lain hetkemme ja tekstiviestit ovat lähteneet täältä suunnasta aina välillä kovinkin hätäisinä, niin on ihana tietää, että sinä olet siellä pelastamassa blogiani. Kiitos, kiitos, kiitos.

Näissä merkeissä onkin hyvä lopetella, suunnata nyt katsomaan helmikuun ensimäistä leffaa sekä odotella Jussi-voittajien tietoja. Toivotan kaikille bittiavaruudessa blogiani seuraaville hyvää elokuvavuotta, leffajonossa tavataan elokuvaelämysten merkeissä.

Osastot: Elokuvia ja elämää
Kommentit

Vastaa