VALIKKO

Hyvää syntymäpäivää 3-vuotias Outinleffaopas

 

Happy-Birthday-children-celebration-photo

freefreshwallpapers.com

Takana on elokuvia kolme  vuotta eikä suotta, sillä onhan sillä määrällä ylitetty jo 300 elokuvan rajapyykkikin. Tällä menolla päästään blogin 400:n leffaankin varmaankin kesän jommalla kummalla puolella. Mutta eipä tuo kai niin huono asia ole.

Joka tapauksessa tässä kohtaa on paikoillaan taas esittää syntymäpäiväonnittelut Outin Leffaoppaalle. Kolme vuotta on virallisesti täynnä ja leffaoppaan arkisto on pullollaan mielenkiintoisia elokuvia. Osa niistä on tosi mahtavia ja osa puolestaan vaan koetellut katsojan kärsivällisyyttä. Mutta kaikki ovat siitä huolimatta löytäneet tiensä blogiin itseni ja (toivottavasti monien) muidenkin iloksi. Nyt on perinteiseen tapaan todettava, että takana oleva elokuvallinen vuosi on ollut mahtava ja toivottavasti monta sellaista on myös edessä.

Joten jälleen kerran esitän syvimmät kiitokset teille rakkaat lukijani, jotka jaksatte kommentoida blogiani virtuaalisesti, arkielämässä vastaan tullessa ja kysellä mitä leffoja on katseltu viimeksi ja mitä olen menossa katsomaan. On mahtavaa olla tällä tavalla osa teidän elämäämme. Kiitos siitä. Samalla haluan edelleen kiittää rakasta pikkuveljeäni, joka yhä jaksaa sinnikkäästi ylläpitää leffablogiani ja sietää kummallisia kysymyksiäni sen suhteen. Kiitos siitä rakas T – ilman sinua ei tässä oltaisi.

Näissä merkeissä jatketaan kohti seuraavaa vuotta ja useita uusia mielenkiintoisia elokuvakokemuksia.

340638-11330-59

Osastot: Elokuvia ja elämää
Kommentit

Vastaa