VALIKKO

Hyvää syntymäpäivä blogille – Happy Birthday


(Tähän maksupolitiikkaan pääsemissä on vielä aikaa, mutta into on edelleen samanlaista kuin Wagnerilla. Sarjakuvat on muuten vuosimallia naru ja nappi Pohjalaisesta)

Hyvää syntymäpäivää leffablogille

Voiko olla parempaa tapaa toivottaa blogille hyvää syntymäpäivää kuin tämä Mr. Charlie Chaplinin elokuvista (Kultakuume 1925 ja Nykyaika 1936) tehty koosteella. Blogia aloittaessa kaksi vuotta sitten, en uskonut olevani tässä vaiheessa, ensinnäkään tekeväni blogia, saati sitten uskovani, että todellakin käyn noin paljon elokuvissa (nyt sitten tietää, minne se palkkanauha vilahtaa). Mutta tässä sitä ollaan. Kunniakkaasti kaksi vuotta takana. Mielenkiintoista on se, että kun katsottuja leffoja lukee, niin on vaikea uskoa, että niiden näkemisestä on kulunut jo kaksi vuotta. Eikä! Sehän oli ihan hiljan, siis korkeintaan viime viikolla – tämä vaikuttaa olevan trendi. Ihastuttavaa niitä lukiessa ja läpikäydessä on toki myös sen huomaaminen, että niiden katsottujen leffojen joukkoon mahtuu niin huonoja, keskikertaisia ja totaalisia yllättäjiä.

Virallisena syntymäpäivänä blogille pidän 1.2. päivämäärää. Sille ei ole postattu elokuvaa, mutta kirjoittaja olikin sitä enemmän kerännyt rohkeutta blogin aloittamiseen (joskin pikkuveli oli joutunut manipuloimaan tätä ajatusta pitkään päässäni). 1.2. on kuitenkin helppo muistaa, joten sellaiseksi se sitten jätetään.

Haluan myös tässä yhteydessä kiittää erityisesti rakasta veljeäni Tuomasta, blogin ylläpidosta ja sen tekemiseen ’pakottamisesta’. On puhtaasti sinun ansiotasi, että olen tässä vaiheessa nyt. Kiitos, kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos kärsivällisyydestä ja ohjauksesta.

Toiseksi lähetän kiitokset toiselle veljelleni, Sampolle, joka ei vieläkään ole oppinut erottamaan Mr. Brad Pittiä ja Mr. George Clooneytä toisistaan. No, tässä on vielä aikaa opettaa sinua tavoille, vaikka niitä uusia elokuvatähtiä tulee säännöllisesti sinne valkokankaalle.

Ja kolmanneksi, mutta en vähimmäksi, esitän nöyrimmät kiitokset blogin lukijoille. Sinä olet se ensisijainen syy, miksi tätä hommaa haluaa tehdä. Olen nauttinut saaduista kommenteista hurjasti ja yritän yhä jatkossakin löytää jotain uutta, kivaa ja mielenkiintoista kommentoitavaa elokuvateattereissa esitettävissä elokuvista.

Kiitos.

Osastot: Elokuvia ja elämää
Kommentit

Vastaa